Auto sedišta za pribojske mališane

PRIBOJ – Savet za bezbednost saobraćaja opštine Priboj nastavlja Konkurs za dodelu autosedišta, raspisan koji je raspisan 12. marta, ali je stopiran zbog vanrednog stanja.

Konkursom su obuhvaćena deca rođena prošle godine pa sve dok traje konkurs. Podnosilac uz zahtev podnosi fotokopiju lične karte, dokaz da je jedan od roditelja zaposlen u Priboju, da jedan roditelj, ili njihovi roditelji ima neku nekretninu u Priboju, da je vozilo registrovano u Priboju i da dete ide u vrtić.

Da bi dete dobilo sedište, ne moraju biti ispunjeni svi uslovi,a roditelji čija su deca već ostvarila pravo na sedište u nekoj od pethodnih raspodela, nemaju pravo da konkurišu.

Prijave za Konkurs se predaju od danas, 18. maja, zaključno sa 29. majom, u Kancelariji broj 5 Opštinske uprave Priboj. Više informacija možete dobiti pozivanjem broja 033/2452341, lokal 117.

Ovo je četvrta po redu podela autosedišta za decu. Opština Priboj je kroz Savet za bezbednost saobraćaja, do sada opredelila ukupno 320 sedišta, od čega će samo u ovom Konkursu biti oko 120 novih.

You may also like...