Atletičari AK Užice uspešni na pripremama reprezentacije

UŽICE- Šest atletičara Užica, sa trenerom Željkom Čelikovićem, učestvovalo je na poziv Atletskog saveza Srbije na desetodnevnim pripremama u Ulcinju od 9. do 19. januara.

 Seniorski selektor Slobodan Popović i juniorski selektor Edin Zuković, pozvali su  atletičare  Uroša Kutlešića, Anu Sekulić, Tamaru Mićević, Aleksandru Jovanović, Petra Udovičića, Milicu Žunić, a u stručnom timu je prisustvovao i trener Željko Čeliković.Tokom priprema u Ulcinju, organizovana je i 4. po redu atletska trka gde su najviše uspeha imali predstavnici AK „Užice“. 
U trci seniora pobedio je Uroš Kutlešić, a u trci seniroki Tamara Mićević. Ana Sekulić pobedila je u trci juniorki, dok je u trci juniora Petar Udovičić osvojio III mesto.U trci starijih pionirki Aleksandra Jovanović je osvojila II mesto. Milica Žunić je osvojila III mesto u trci mlađih pionirki. Učestvovalo 250 takmičara iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije i Srbije. 
„Tokom priprema smo odradili dosta jakih i kvalitetnih treninga, treniralo se dva puta dnevno, pretrčalo se dosta kilometara, ali moji puleni su uspeli, kako mi atletski radnici kažemo, da iz punog treninga istrče kvalitetne trke i da tako AK Užice pokaže svoju dominaciju.Veoma sam zadovoljan radom i zalaganjem tokom priprema, ali još više sam srećan što su moji atletičari dobri i marljivi, izvrsna deca, ne samo na atletskoj stazi nego i u svakodnevnom životu, a i zahvalan sam im što su mi dozvolili da provedem deset lepih dana na Jadranu“ rekao je po povratku u Užice trener Željko Čeliković. 
 Takođe, na Srpsku novu godinu u Kraljevu je održan Ibarski kros gde je u trci seniorki članica AK Užice Jelica Joković osvojila I mesto, dok je najbolji veteran bio Mirko Minić. 
ZooM
 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.