Asfaltirano sedam putnih pravaca u Kačeru (VIDEO)

UŽICE – Asfaltiran je sedmi, ujedno i poslednji ugovoreni putni pravac za ovu godinu u MZ Kačer. Prema rečima nadležnih građevinska sezona u punom je jeku i radovi se nastavljaju i u svim ostalim mesnim zajednicama.

Miloš Milivojević direktor JP “Užice razvoj” istakao je da je u prethodnom periodu urađena i rekonstrukcija saobraćajnice u zaseoku Brkovići, koja MZ Kačer povezuje sa Belom Zemljom.

“Sanirali smo i glavnu saobraćajnicu ka Beloj Zemlji a pored toga radimo i sanaciju puta u naselju Pandurica i naredne nedelje ćemo i taj putni pravac asfaltirati. Radi se intezivno i u ostalim mesnim zajednicama pa se radovi izvode i u MZ Gostinica, u Staparima, ali i u Zlakusi gde se vrše završne pripreme pred Miholjske susrete sela, koji se održavaju u subotu 23. septembra. Osim sesokih mesnih zajednica dosta se radi i u gradu i pokušaćemo da do kraja građevinske sezone sve započete i planirane radove i završimo”, rekao je Milivojević.

Milija Arsić, član Saveta MZ Kačer, zahvalio se gradu i JKP “Niskogradnja” na razumevanju za meštane zaselaka u kojima se radilo ovih dana. Prema njegovim rečima za asfaltiranje je ostalo još nekoliko putnih pravaca.

„Mnogo znače ovi radovi za naš kraj i polako dolazimo do završetka kada su u pitanju asfaltiranja. Ostali su još i neki radovi oko nasipanja jalovinom, ali u suštini to je to“, kaže Arsić.

(izvor i foto: grad Užice)

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.