Asfaltirani putevi u Volujcu

UŽICE –  U mesnoj zajednici Volujac asfaltirano je u proteklih nekoliko nedelja devet putnih pravaca, a vrednost tih radova je oko četiri miliona dinara.

„JKP Niskogradnja će nakon završetka radova u ovoj mesnoj zajednici preći da radi na izgradnji i rekonstrukciji saobraćajne infrastrukture u Mokroj Gori i Biosci“, naveo je Nikola Maksimović direktor JP Užice razvoj.

Načelnik Gradske uprave za infrastrukturu i razvoj Miloje Marić je istakao da se, što se tiče seoskih mesnih zajednica, uporedo sa radovima u Volujcu radi rekonstrukcija puta u zaseoku Vranjača u Zlakusi i na izgradnji puteva u Mesnoj zajednici Krvavci. Marić je naveo i da očekuje, da kada je reč o gradskim ulicama, rekonstrukcija Žičke ulice bude završena do kraja nedelje, a Ulice Kneza Lazara i 1300 kaplara početkom novembra obzirom da se radi kompletna rekonstrukcija što je veoma obiman i zahtevan posao.

Početak građevinske sezone je kasnio zbog obilnih padavina, ali će po rečima Snežane Milutinović direktorke JKP Niskogradnja, ovo preduzeće, kao i prethodnih godina, izvoditi infrastrukturne radove sve dok to vremenski uslovi dozvole, pa će plan uglavnom biti ispunjen.

You may also like...