Asfaltirana deonica puta Dobro Polje – Ljuto Polje (VIDEO)

TARA- Urađena je asfaltna podloga na prvoj deonici puta Dobro Polje – Ljuto Polje, na Tari. Radove na deonici dugoj 2,8 kilometara sprovodi JKP Niskogradnja.

Meštanin ovog kraja, Lazar Tadić, smatra da su ove najznačajniji infrastrukturni radovi u ovom kraju posle Drugog svetskog rata.

„Tada su put pravili nemački i italijanski zarobljenici. Zahvaljujemo se gradonačelnici i njenim saradnicima na tome što su prepoznali značaj ovog putnog pravca. Ovo je najkraća veza Užica i Bajine Bašte do Sekulića, Zaovina, Mitrovca i Mećavnika“, kaže Tadić.

Predsednik MZ Vrutci, Miloje Stevanović, ove radove vidi kao rezultat njegove dvodecenijske borbe.

„Do sada nisam uspevao u tome, ali su nam gradonačelnica i njeni saradnici izašli u susret. Zahvaljujem se svim ljudima koji su nam pružili finansijsku i moralnu podršku“, ističe Stevanović.

Gradonačelnica Užica, Jelena Raković Radivojević, dodaje da je ovaj projekat još jedan u nizu infrastrukturnih radova značajnih za seoske mesne zajednice u okviru grada.

„Ova deonica se radi direktnim sredfstvima iz budžeta Grada, za to je opredeljeno 22 miliona dinara. Kada se završe radovi, ovim putem se može ići do Mokre Gore, Tare i Mitrovca“, rekla je gradonačelnica.

(izvor: Grad Užice)

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.