Asfaltiran put u Krčagovu

UŽICE – U mesnoj zajednici Krčagovo završeno je asfaltiranje još jednog putnog pravca. Reč je o putnom pravcu u Vrelima u dužini od 125 metara.

Ostalo je još 7 putnih pravaca koje treba asfaltirati prema ugovorima od prošle godine.

„Nama izgradnja ovog kraka puno znači. Nema niko srećniji od mene danas“, kaže meštanin Milić Stanojčić.

Prema rečima člana Gradskog veća za mesne zajednice Vladimira Sinđelića, u narednih nekoliko dana biće završeno asfaltiranje još dva putna pravca, čime će ugovori iz prošle godine biti kompletirani pa se može krenuti u radove predviđene planovima za ovu godinu.

Asfaltiranje puta
Foto: grad Užice

„Zbog lošijih vremenskih uslova usporene su aktivnosti koje smo imali u planu, ali se nadamo da ćemo uskoro krenuti sa radovima i u ostalim mesnim zajednicama. Pored angažovanja u Krčagovu, po ugovorima iz prošle godine Niskogradnja radi i u mesnoj zajednici Ribaševina, nakon čega se mehanizacija seli u Trnavu“, rekao je Sinđelić.

Načelnik Gradske uprave za infrastrukturu i razvoj Miloje Marić poziva građane 12 mesnih zajednica da budu aktivniji u prikupljanju neophodnih sredstava, kako bi se na vreme raspisale javne nabavke i krenulo sa radovima na terenu-

„Pored putnih pravaca, radimo i na rešavanju problema u održavanju postojećih i izgradnji novih pozida. Takođe, nastavljene su i aktivnosti na čišćenju grada, a očekivanja su da će taj posao biti završen u narednih deset dana“, kaže Marić.

Izvor/Foto: grad Užice

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.