Asfaltiran jedan putni pravac u Mokroj Gori (VIDEO)

MOKRA GORA – U Mokroj Gori je asfaltiran još jedan putni pravac, od ukupno šest planiranih u ovoj godini, ukupne dužine oko 1,5 kilometara.

Tokom obilaska radova, gradonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević je rekla da su očuvani kulturni i prirodni resursi i ogroman turistički potencijal kandidovali Mokru Goru na listu sela koja će se takmičiti za titulu najboljeg sela po pozivu Svetske turističke organizacije.

„Na nama je da i u narednom periodu učinimo sve što je neophodno kako bi u Mokroj Gori, pre svega mladi ostajali i dalje razvijali potencijale kojima jedno od najvećih užičkih sela raspolaže. Šarganska osmica i Drvengrad već su prepoznati od strane brojnih posetilaca i turista iz zemlje i inostranstva, a na nama je da podržimo nove sadržaje i radimo na daljoj izgradnji neophodne infrastrukture“, rekla je gradonačelnica Užica.

Prema rečima člana Gradskog veća Vladimira Sinđelića, u toku je asfaltiranje zaseoka Dionice, u dužini od 160 metara, dok će preostala dva putna pravca, od šest, asfaltirati u narednih sedam dana.

Prema rečima gradonačelnice, šest putnih pravaca u Mokroj Gori asfaltiraće udruživanjem sredstava sa meštanima, dok će grad Užice uraditi putni pravac od stare Crkve ka Stolcu, u dužini od oko dva kilometra.

Izvor: grad Užice

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.