Asfaltira se put u Drežniku

DREŽNIK – Ekipa JKP „Niskogradnja“ trenutno se nalazi u Drežniku gde će biti asfaltirano ukupno 8 putnih pravaca u dužini od oko 1.370 metara.

“Ukupna vrednost radova u ovoj mesnoj zajednici procenjuje se na oko 3,5 miliona dinara od čega je 33 odsto učešće meštana, a ostatak su sredstva iz budžeta grada. Pored ugovorenih osam putnih pravaca biće urađena i sanacija udarnih rupa na postojećim putevima. Sve to radimo jer smo svesni da je ulaganje u seoske mesne zajednice od presudnog značaja za ostanak i povratak naročito mladih sugrađana u sela”, kaže član Gradskog veća Ivan Stanisavljević.

Foto: grad Užice

Rebalansom budžeta opredeljena su za putnu infrastrukturu u gradskim i seoskim mesnim zajednicama i dodatna sredstva u iznosu od 80 miliona dinara.

“Nadamo se da ćemo zahvaljujući tome uspeti da u ovoj godini uradimo mnogo više putnih pravaca nego u prethodnoj i verujemo da ćemo i u budžetu za narednu godinu moći da planiramo značajan iznos novca za rekonstrukciju i izgradnju puteva”, rekao je član Gradskog veća Miodrag Petković.

Po završetku radova u Drežniku mehanizacija Niskogradnje seli se u Zbojšticu, kako bi se i u toj mesnoj zajednici odradili poslovi ugovoreni za ovu godinu.

Izvor: grad Užice

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.