Andrić Užičanin 2013. u izboru Užičke nedelje (video)

UŽICE-Generalni direktor Prvog partizana Dobrosav Andrić proglašen je za Užičanina 2013.godine u tradicionalnom izboru lista Užička nedelja.

nedelja svi nagradjeni

Andrić je ,po obrazloženju žirija, pored toga što je na čelu preduzeća koje izvozi municiju u 68 zemalja sveta,svojim angažovanjem razvio saradnju sa širom društvenom zajednicom I dao značajan doprinos razvoju užičkog kraja.

Zahvaljujući se na priznanju,koje mu je uručeno na svečanosti  u Gradskoj kući,Andić je istakao da se uvek sa svojim saradnicima trudi da svoj posao obavlja na najbolji mogući način.

“Kada taj rad neko I vrednuje na ovaj način to daje dodatni stimulans da se svom snagom nastavi dalje.Veoma je važno da se znanje prenosi i na mlađe generacije ,jer to  je ulaganje u budućnost našeg grad i celog užičkog kraja“,istakao je Andrić.

Užička nedelja proglasila je za privrednika 2013.godine vlasnika i direktora preduzeća DIVI ,Milanka Jovanovića.Nasjbolji preduzetnik je vlasnik trgovinskog objekta Kvisko,Ljubinko Ilić.Za doprinos u kulturi priznanje je dobio novinar Zoran Jeremić.Sportista 2013. Je Dušan Kutlešić iz KK Sloboda.Milisav Ilić ,zaposlen u JKP Duboko poneo je priznanje najboljeg radnika.Za javni agažman nagrađen je volonter Zoran Milovanović,dok je priznanje ambasador Užica pripalo kardiologu Miodragu Periću.

Užička nedelja iz objektivnih razloga nije održala tradicionalnu dodelu nagrada za 2011.godinu,pa je to urađeno na ovoj manifestaciji.

Sa zakašnjenjem nagrada Užičanin 2011. Dodeljena je olimpijcu Andriji Zlatiću.

Laureati iz te godine su i Mikica Vesnić,Zoran Stamatović,Goran Kojadinović,Maja Gulan,Zoran Živković,Žarko Petrović  i Tijana Petrović.

Užička nedelja,koja ove godine obeležava 20 godina postojanja,od 2005.godine bira Užičanina godine.Nosioci ovog priznanja do sada su Vasilije Mićić,Dragan Subotić,Radomir Antić,Ninko Tešić,Dragoslav Nikolić i Andrija Zlatić.

ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.