Asfaltiranje puteva na sedam deonica

PRIJEPOLJE – U mesnoj zajednici Jabuka, trenutno se radi asfaltiranje puteva na sedam deonica ukupne vrednosti skoro 13 miliona dinara. Uporedo sa tim rade se i dve deonice u Кamenoj Gori vredne 4,5 miliona dinara.

Predrag Čičić član Opštinskog veća zadužen za kordinaciju rada mesnih zajednica, infrastrukturu i saobraćaj rekao je da od kada su došli na vlast krajem avgusta, mnoge investicije su bile zakočene i ništa se nije radilo. Prema njegovim rečima razlog je bio formirana lista firmi sa negativnim referencama, koju su oni ukinuli kako bi mogli da nastave sa radom.

Predrag Čičić
Foto PP Media

„Кrenuli smo od Brodareva, Aljinovića, sada radimo Jabuku, Кamenu Goru i Ivanje. Podelili smo po partijama, pa na Jabuci imamo sedam putnih pravaca koje ćemo raditi, u Кamenoj Gori dva, u Aljinovićima ćemo imati jedan, a u Brodarevu dva”, kazao je Čičić.

U MZ Кamena Gora planirano je da se rade dva putna pravca i to od centra prema Svetom boru u dužini od 370 metara, i u Dugim njivama da se nastavi put od prošle godine u dužini od još 270 metara.

Živko Kijanović
Foto PP Media

„Mi smo krenuli sa asfaltiranjem svakog puta u Кamenoj Gori i na svakom smo prešli pola. Prema Guvništima nedostaje još 700 metara, Šajinov kraj je završen, pokriven je i zaseok Gluščevići“, kazao je predsednik MZ Кamena Gora Živko Кijanović dodajući da je pored puteva glavni problem vodosnabdevanje za koje postoji urađen projekat a započeta je i prva faza, postavljanja cevi.

Budžetom je ove godine opredeljeno šest miliona za ove radove. Inače, ukupna dužina asfalta koji će se raditi na svim planiranim deonicama je skoro 2,2 km.

PP Media

You may also like...

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.