Zvezda, pa šta!? (video)

 

IVANJICA – U nedelju u Ivanjici gostuje Crvena zvezda ali u redovima Javor Matisa nema panike.

Javor Matis je uspeo da osvoji bod u derbiju protiv Borca i tako postane kralj remija. Ovo je bio šesti nerešen ishod u 10 odigranih kola , četvrti u nizu, a treba napomenuti da su Ivanjičani u tim utakmicama uvek imali prednost osim u prvom kolu kada su jurili Radnik. Nisu uspevali da održe vođstvo a da jesu u mnogo opuštenijoj atmosferi dočekali bi utakmicu narednog kola protiv aktuelnog šampiona Crvene zvezde.  Miloš Veselinović o Beograđanima govori u superlativu jer se radi o dobroj ekipi za domaću upotrebu, što govori i tabela. Prvi su, najefikasniji i sa velikim izborom igrača na svim pozicijama, što ne znači da će se njegovi igrači predati bez borbe, da neće pokušati sve kako bi iz te utakmice izašli neporaženi. Po svemu sudeći Javor Matis će biti kompletan za tu utakmicu i ukoliko žele povoljan rezultat ne smeju ponoviti igru kao protiv Partizana kada su previše respektovali protivnika.

Milan Spremo se ustalio u startnoj postavi i siguran je da ekipa svakog dana ide ka boljoj formi. Crvena zvezda nije tim za vađenje ali je svakako velika inspiracija za svakog protivnika. Spremo naglašava da će svi igrači koji budu istrčali na teren dati svoj maksimum i na taj način pokušati da ostvare dobar rezultat.

Zbog prijateljskog meča reprezentacije Srbije protiv Katara koji je upao u kalendar između dva kola sve utakmice Super lige igraju se u nedelju. Javor Matis i Crvena zvezda će na teren od 17 sati.

ZooM

You may also like...