Zlatiboru priznanje „Ambasador dobre usluge“

BEOGRAD – Turistička organizacija Zlatibor dobitnik je priznanja „Ambasador dobre usluge“ koje joj je dodeljeno na III međunarodnom Spa & Wellness festu u Beogradu. Ovo priznanje dodeljeno je u osam kategorija, a Zlatiboru, najposećenijoj srspskoj planini, dodeljeno je u kategoriji ekskluzivna turistička destinacija.

Vladimir Živanović, foto: TO Zlatibor

Na svečanoj dodeli priznanje je uručeno direktoru Turističke organizacije Zlatibor Vladimiru Živanoviću koji je naglasio da ovo priznanje pripada svim turističkim radnicima i nosiocima razvoja Zlatibora.

„Ovo prizanje je kruna naših višegodišnjih napora i velikih ulaganja u destinaciju i turističke sadržaje. Predstavlja veliku čast, ali nas ujedno i obavezuje da i dalje proširujemo turističku ponudu i uslugu održavamo na veoma visokom nivou i u godinama koje su pred nama“, istakao je Živanović.

Dobitnici priznanja, foto: TO Zlatibor

Svečanoj dodeli nagrada prethodila je prezentacija turističke ponude Zlatibora u okviru festivala, sa naglaskom na zdravstveno -lečilišni turizam, ponudu spa i wellness sadržaja u zlatiborskim hotelima i predstojeću zimsku sezonu. Učešće na festivalu bilo je prilika da se brojnim medijima, izlagačima i posetiocima predstave novi tematski promo spotovi TO Zlatibor koji su urađeni u 360 formatu.

Promocija VR naočara, foto: TO Zlatibor

Veliko interesovanje na štandu Zlatibora privukle su VR naočare i
virtuelno putovanje kroz „zlatnu“ planinu, a najsrećniji posetioci imali si priliku da osvoje vredne nagrade.

Glavni organizator festivala je magazin „Turistički svet“ u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

You may also like...