Zdrava Srbija, Bolja Srbija i Zajedno za Šumadiju

BEOGRAD – Predstavnici Zdrave Srbije, Bolje Srbije i pokreta Zajedno za Šumadiju doneli su odluku da zajedno izađu i na lokalne i na parlamentarne izbore i poručuju da nemaju pravo da razočaraju svoje birače koji su na lokalnom nivou glasali za njih.

„Za nas nije bilo dileme i moramo da odužimo dug za ono zašto su nas birali“, rekao je Milan Stamatović, predsednik Zdrave Srbije, na današnjoj konferenciji za novinare u Beogradu i dodao:

„Zajedno ćemo izaći na lokalne izbore u 70 do 80 opština u kojima ćemo
imati svoje odbore. Okupio nas je zajednički interes da donesemo promene na nivou cele Srbije, kao što smo to uradili u svojim opštinama.“

Narodni poslanik i predsednik Bolje Srbije Dragan Jovanović rekao je da
građani Srbije na svakom koraku mogu da vide njihove rezultate.

„U ovoj kampanji ćemo insistirati da se reše problemi sa otkupom cenom voća, cenom sirove nafte i svim ostalim temama koje se same nameću u Srbiji. Potrebni su ljudi koji mogu da menjaju odnos Beograda prema Srbiji, jer će ovakvom politikom nestati srpsko selo“, rekao je Jovanović.

„Smatramo da je život borba, a ovo je politika“, rekao je Veroljub Stevanović, narodni poslanik, predsednik pokreta Zajedno za Šumadiju i potpredsednik Zdrave Srbije i dodao da je kao narodni poslanik bio protiv toga da se bojkotuje rad Narodne skupštine, smatrajući da se svojim idejama i amandmanima poslanici moraju boriti za dobrobit građana Srbije.

You may also like...