Zbog vremenskih neprilika moguća odstupanja u rasporedu cisterni

UŽICE – Zbog otežanih uslova snabdevanja, usled snežnih padavina i niskih temperatura, može doći do odstupanja od objavljenih termina isporuke vode u cisternima, pomeranja lokacije na pristupačnije mesto i privremene obustave isporuka na pojedinim lokacijama koje su već označene u rasporedu, saopšteno je iz Štaba za vanredne situacije grada Užica.

S obzirom da jedan broj vozača parkira vozila na način kojim se onemogućava prolazak cisterni i njihovo parkiranje na predviđenim mestima Komunalna policija i komunalna inspekcija će, nakon upozoravanja, preduzimati zakonom predviđene mere zbog ometanja obavljanja komunalne delatnosti isporuke vode, uključujući, pored izricanja kazni i mere blokade i uklanjanja vozila, dodaje se u saopštenju.

Iz Štaba se navodi i da se snabdevanje građana pijaćom vodom iz cisterni odvija prema rasporedu koji je ranije objavljen. Isporuka vode se vrši na 73. lokacije i za snabdevanje su angažovane 24 autocisterne za potrebe građana, kao i 26 stacionarnih cisterni za ustanove i privredu. Cisterne su dezinfikovane i redovno ih kontroliše Zavod za javno zdravlje.

O terminima za isporuku vode građani se mogu informisati tokom celog dana na broj telefona 0800-31-31-00 i na broj 513 – 067 od 8 do 18 časova .

You may also like...