Završene saobraćajnice na groblju Sarića Osoje (VIDEO)

UŽICE – U proteklom periodu JKP „Bioktoš“ je preko izvođača GPR „Ćumur“ izvodilo radove na izgradnji saobraćajnica i uređivanju jednog dela groblja na Sarića Osoju.

Izvršni direktor za poslove komunalne delatnosti u JKP „Bioktoš“ Branislav Marić rekao je da se završava putni pravac oko grobnog polja 19 na groblju Sarića Osoje i da je urađeno asfaltiranje oko jedne novoprojektovane parcele koja će biti u upotrebi od proleća.

„Vrednost ove investicije je oko 4 miliona dinara, dok je dužina saobraćajnica koje danas završavamo oko 340 metara, odnosno oko 1425 m2. Urađena je i jedna staza za pešake. Ove godine na groblju Sarića Osoje u planu je priprema još jednog grobnog polja, čije je vrednost oko 5 miliona dinara. Priprema će se odnositi na uređenje terena i izgradnju saobraćajnica sa potpornim zidovima “,kaže Marić.

Marić je najavio da će se narednih meseci raditi i parking na groblju Dovarje, kapaciteta oko 60 parking mesta. Prema Marićevim rečima, tender za ove radove je završen, a vrednost investicije je oko 3 miliona dinara.

You may also like...