U Novi Pazar po bodove (VIDEO)

IVANJICA – Novi Pazar je na pretposlednjem mestu dok je Javor Matis na četvrtom, ali to ne mora ništa da znači u duelu ove dve ekipe. 

Prvenstvo u Prvoj ligi Srbije polako ali sigurno odmiče i na samom vrhu tabele odvojili su se Inđija i Zlatibor. Blizu su Bežanija i Javor Matis a kada se uzme u obzir da će se na kraju sezone bodovi podeliti na pola, onda je jasno da svaki bod ima veliki značaj. Toga su svesni u Javor Matisu pred utakmicu protiv Novog Pazara. Ove dve ekipe su pre desetak dana igrale u šesnaestini kupa Srbije gde je Javor Matis lako došao do pobede od 3:0, ali ta utakmica se nikako ne može uzeti kao reper. Sada se igra u novom Pazaru gde nikada nikome nije bilo lako bez obzira na trenutnu formu, poziciju na tabeli i igrački kadar. Baš u utakmici protiv Novog Pazara Dino Dolmagić se propisno ispromašivao, da bi protiv Radničkog 1923 podesio nišanske sprave i dva puta matirao golmana Raičevića. Univerzalac u redovima Javor Matisa naglašava da je Novi Pazar grad sporta, u kom navijači znaju da naprave dobru atmosferu. I pored toga Javor Matis mora ići na pobedu, jer drugačije ne znaju.

Kako je Javor Matis svoju utaklmicu igrao u ponedeljak meč sa Novim Pazarom je zakazan za nedelju od 15 sati na Gradskom stadionu. Svi igrači su spremni za ovaj duel nema kartona, nema povređenih pa treba očekivati najjači sastav ekipe iz Ivanjice. Utakmicu sudi Nikola Radaković iz Novog Sada, pomažu mu Goran Bogićević iz Beograda i Aleksandar Vladić iz Šida.

You may also like...