TO Zapadna Srbija na Sajmu turizma

ZAPADNA SRBIJA – Turistička organizacija regije Zapadna Srbija predstaviće turističku ponudu Zapadne Srbije na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji se održava od 21. do 24. februara.

Pored Turističkih organizacija Zlatibor, Užice, Bajina Bašta, Ivanjica, Arilje, Požega, Kosjerić, Zlatar, Prijepolje i Sjenica ove godine na štandu će po prvi put učestvovati i Turističke organizacije Čačka i Dragačeva. Na sajmu će učestvovati i hotelijeri, turističke agencije, udruženja iz oblasti turizma, proizvođači tradicionalnih proizvoda i drugi.

U petak, 22. februara predstaviće se Arilje sa proizvodima i smeštajnim kapacitetima, Ivanjica sa Nušićijadom i Zlatar sa svojim kapacitetima. Turistička organizacija Čačka predstaviće manifestacije: Sabor frulaša, Kupusijadu, Etno fest, Plodove Zapadnog Pomoravlja, Karusel i Dane kaligrafije.

U subtou 23. februara će biti predstavljen ariljski Arlemm, Sabor trubača u Guči, čačanski rok festival Priča, požeški Jabuka fest, užički Žestival i Manastir Mileševa.

Štand TO Zapadne Srbije nalaziće se u hali 4 Beogradskog sajma.

You may also like...