Tihomir Petković reagovao na primedbe građana

UŽICE-Zahvaljujem se Užičanima koji su u proteklih nekoliko dana objavljivali fotografije na društvenim  mrežama i na taj način ukazali na propuste u radu javnih preduzeća kao i na propuste zaposlenih u Gradskoj upravi,navodi se u saopštenju za javnost gradonačelnika Užica Tihomira Petkovića.

 

Gradonačelnik ističe da je nedopustivo  da radnik Gradske uprave parkira službeni automobil na zelenu površinu ili bilo koje drugo mesto na kom nije dozvoljeno parkiranje, kao i da se izvrši obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije u ulici Petra Ćelovića, a da se dva dana kasnije ista ulica raskopa zbog rekonstrukcije.
Odgovorni za korišćenje službenog automobila na neodgovarajući način i odgovorni za lošu koordinaciju u izvođenju radova u ulici Petra Ćelovića biće adekvatno kažnjeni,ističe Petković.
„Podsećam da je jedna od prvih aktivnosti koja je preduzeta po mom stupanju na mesto gradonačelnika bila upravo obeležavanje službenih automobila Grada Užica, javnih preduzeća i ustanova kao i apel građanima da svaku uočenu nepravilnost vezanu za njihovo korišćenje prijave. Ovaj primer samo dokazuje da je takva saradnja građana sa rukovodstvom Grada korisna“,navodi se u saopštenju gradonačelnika u kome on poziva Užičane da i dalje ukazuju na sve probleme koje primećuju kako bi na taj način zajedno doprineli da  grad bude uređeniji i bolji za život.
 ZooM
 

You may also like...

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.