Srušiti građevinare (VIDEO)

IVANJICA – Pauza za superligaše je završena i prvenstvo se nastavlja osmim kolom.

Javor Matis je na pauzu otišao posle remija u Lučanima ali je bod skupo platio. Dva igrača su doživela povrede zbog kojih su bili na poštedi i radili su smanjenim intezitetom, a da nevolja bude veća još trojica fudbalera su morala na poštedu zbog virusa koji je zavladao Ivanjicom. Igor Bondžulić je sve igrače imao na okupu na dva dana pred utakmicu, a stigao je i Alija Krnić koji je branio boje svoje reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo za mlade. Sve ovo će zahtevati određene rotacije u timu jer mnogi nisu trenirali i različito su podneli taj virus koji ih je zahvatio, pa to još više otežava situaciju pred utakmicu sa uvek neugodnim građevinarima.

Marko Jevremović je jedan od igrača koji se povredio u Lučanima ali se nada da će sve biti u redu i da će zauzeti svoje mesto pored leve aut linije. Počeo je sa radom, oseća se bolje i očekuje dobru partiju svoje ekipe. Domaći teren po Jevremoviću može da bude prednost ali to treba dokazati igrom i zalaganjem. Pobeda je jedina opcija i do nje se može ukoliko se ispoštuje dogovor iz svlačionice.

Rad ima bod više od Javor Matisa, i najgoru odbranu u Superligi. U sedam odigranih kola primili su čak 17 golova, a najubedljiviji poraz doživeli su u Novom Sadu kada ih je Vojvodina pobedila 5:0. Iz tog razloga građevinari su dobili novog trenera i svaka promena donosi nešto novo. Javor Matis želi pobedu, neće biti lako ali će pokušati da iskoristi prednost domaćeg terena i navijača koji će meč između ova dva rivala moći da posmatraju u subotu od 19 sati.

You may also like...