Sportske manifestacije za Dan grada

UŽICE-Kao i ranijih godina  Sportski savez Užice  aktivno će učestvovati u proslavi Dana grada Užica  organizacijom sportskih takmičenja  6. i 7.oktobra.

Prva manifestacija je tradicionalni kros za “Srećnije detinjstvo” koji već 26.put uspešno organizuje Crveni krst Užice i Sportski savez Užice.
Takmičiće se učenici osnovnih i srednjih škola iz Užica. Ukuno će biti održano 24 trke. Početak je u 10 časova.Istog dana na poluvremenu fudbalske utakmice između Fk”Sloboda-Fk”TSC” održaće se atletska trka “Trofej Užica” . Takmičiće se muškarci na deonici od 800m. Očekuje se učešće najboljih atletičara iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Kenije. Start trke XVI Trofej Užica je u 15:45 časova.
U nedelju 7.oktobra, na Gradskom bazenu održaće se rekreativno takmičenje “Sportski dan na bazenu” u okviru prosave Dana grada Užica. Predviđena su takmičenja u plivanju (50m sve kategorije) u muškoj i ženskoj konkurenciji.Turnir u vaterpolu, turniri u pikadu, bilijaru i stonom tenisu. Učešće mogu da uzmu svi građani  . Početak je u 11 časova.

You may also like...