SNS:U Krčagovu i narednih godina velika ulaganja (VIDEO)

UŽICE-Od devastiranog dela grada Krčagovo je prethodnih godina postalo obrazovno-trgovinski centar ,izjavio je Nikola Maksimović ,kandidat za odbornika na listi „Aleksandar Vučić- za našu decu “ na stranačkom štandu u Krčagovu.

„Urađen je Studentski dom sa 270 mesta,otvoren Regionalni inovacioni start up centar,završava se zgrada centra za visoko obrazovanje,gradi se crkva ,a kompletno je urađena sanacija ulice Miloša Obrenovića,Heroja Jerkovića a završava se i Karađorđeva ulica.U narednom periodu gradiće se stanovi za vojsku,kao i ambulanta,apoteka i zgrada mesne zajednice“ ,istakao je Maksimović.

Kandidatkinja za odbornicu Ana Đokić navela je da je Užice jedna od retkih lokalnih samouprava koja podržava rad organizacija osoba sa invaliditetom i ulaže sredstva u unapređenje njihovog položaja kroz pristupačnost okruženja i uvođenje novih usluga i podrške porodicama.

„Naredni period učinićemo sve da one socijalne usluge koje do sada nisu razvijene u seoskim mesnim zajednicama kroz podršku Gradskog centra za socijalne usluge ,kao i izdvajanje većih materijalnih sredstava kroz aktivne mere zapošljavanja ,kako bi se što veći broj osoba sa invaliditetom zaposlio“ ,navela je Đokićeva.

Privreda,poljoprivreda i turizam su razvojna šansa Užica i biće prioritet novog gradskog rukovodstva,istakao je kandidat za odbornika Slobodan Kuzmanović.

„Dolazak autoputa mnogo će značiti za privredu,pre svega za dolazak investitora u industrijsku zonu.Lokalna samouprva u narednom periodu moraće više da pomogne užičkim preduzetnicima u smislu efikasnijih procedura ,a veća sredstva izdvojiće se i za poljoprivredu koja je jedna od razvojnih šansi našeg kraja“,naveo je Kuzmanović.

You may also like...