SNS:Stamatović skreće pažnju sa suštinskih problema Zlatibora

UŽICE-Povodom najnovijih prebacivanja Milana Stamatovića upućenih potpredsednici Vlade Zorani Mihajlović Gradski odbor Srpske napredne strane Užice izdao je saopštenje u kome se navodi da“ nije slučajno što Milan Stamatović baš u ovom trenutku pokušava da od sebe napravi žrtvu i krijući se iza naroda zlatiborskog, skrene pažnju javnosti sa suštinskih problema Zlatibora“.

U saopštenju se dalje navodi:

„Urbanistički i građevinski haos koji se vezuje za period vladavine Stamatovića je slika i prilika navodnog poštenja ovog promotera divlje gradnje.
Nije slučajno što Stamatović u naletima panike napada upravo ministarku Mihajlović koja je pokazala spremnost da kriminalu stane na put poštujući proceduru i Zakon.
Priča o gondoli je samo maska i pokriće za hiljade kubika betona koji su uzurpirali najlepše delove ove naše planinske lepotice.
Nije Zlatibor Milan Stamatović. Zlatibor su gradile generacije Užičana. Zlatibor je užički koliko i čajetinski. Upravo zato ne smemo i nećemo da ćutimo posmatrajući kako se ova planina uzurpira. Nećemo da posmatramo da neko zarad lične promocije prikazujući se kao zaštitnik i predstavnik Zlatiborskog okruga zavađa narod ovog dela Srbije sa Vladom Republike Srbije. Sa Vladom čiji je predsednikkonačno učinio ono što su generacija građana čekali a to je da auto put dođe do Zapadne Srbije od čega će i Zlatibor imati ogromne koristi.
I na kraju gospodine Stamatoviću prestanite da se postavljate kao zaštitnik naroda i opštine i kao graditelj gondole protiv koje niko nema ništa već prvo očistite svoje dvorište i poštujte Zakone ove zemlje“.

You may also like...