SNS krenuo sa predizbornom kampanjom u Užicu

UŽICE-Srpska napredna stranka u Užicu je najsnažnija stranka sa najvećom podrškom građana i zahvaljujući njenom rukovodstvu Užice je lokalna samouprava sa najboljom finansijskom disciplinom i dvostruko većim novcem za investicije van budžeta,izjavio je predsednik Gradskog odbora SNS i gradonačelnik Tihomir Petković.

„Od kada smo na čelu grada uspeli smo da vratimo nasleđen dug od 400 miliona dinara i krenemo u nove investicije.Danas grad na računu ima preko 300 miliona dinara,a kroz projektno finansiranje dobijamo značajna sredstva van budžetskih,od ministarstava i EU.Rešili smo problem vodosnabdevanja sa rekonstrukcijom Fabrike vode.Nikada u novijoj istoriji grada nije ulagano više u rekonstrukciju puteva i ulica,izgradnju vodovoda i kanalizacione mreže“,rekao je Petković.

Petković je istakao i da je pokrenut projekat izgradnje Industrijske zone u kojoj će biti uposleno preko 1000 novih radnika.

U planu je i izgradnja regionalnog postrojenja za preradu otpadnih voda u Požegi,izgradnja kišne kanalizacione mreže u Turici.

On je naveo i da je ovo prva konferencija SNS-a u okviru predizborne kampanje ove stranke pred izbore koji će se održati naredne godine.

You may also like...