Sloga ide na megdan Fap-u (video)

POŽEGA – Sloga nije pobedila Smederevo ali nije ni razočarala svoje navijače.

Viđena je jedna odlična fudbalska predstava u kojoj su domaći imali veći broj zrelih prilika, a sreća i golman Smederevaca Đorđević nisu dozvolili da se bar jedna lopta nađe u mreži. Dve pogođene stative, jedna prečka i prilike Leposavića i Avramovića dovoljan su dokaz da je Sloga bila agilniji protivnik ali veoma lako gosti su mogli da kazne Požežane za svoje promašaje.

Vremena za plakanje nema jer predstoji utakmica protiv FAP-a u Priboju. Debitant u srpskoj ligi poražen je u prvom kolu od Mačve, ali je zato u prošlom kolu deklasirao u Užicu Jedinstvo Puteve i sigurno da Slogu dočekuje pun samopouzdanja.
Povoljnom rezulatatu u Priboju nada se i Nemanja Vukašinović. Ostaje žal za bodovima protiv Smedereva ali šta je tu je. Po Nemanji, svaki rezulta sem poraza prihvatljiv je za njegovu ekipu.
jovan nikitovicNikitović nema personalnih problema, svi su spremni za utakmici. Nema sumnje da će fudbaleri Sloge pokušati da zapuše neku diznu na FAP-u i tako u Požegu donesu prvu pobedu u ovom prvenstvu.
Utakmica se igra u subotu sa početkom u 16 i 30h.
ZooM

You may also like...

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.