Sloboda počela pripreme (video)

UŽICE – Stvari u Slobodi polako dolaze na svoje mesto. Posle dugog traganja pronađeno je rešenje za predsednika upravnog odbora a samo par dana kasnije Milenko Kiković izvršio je prozivku, na kojoj se pojavilo 25 igrača.

Šef sturke užičkog prvoligaša zna da ekipa kasni sa početkom bar jednu sedmicu, i to će umnogome otežati rad u pripremnom periodu. Pored toga velika briga je igrački kadar jer Slobodu je napustilo 6 standardnih igrača Vukmirović, Jovanović, Čančarević, Dolmagić, Jakšić i Milošević a kao prvo pojačanje u Užice je iz lučanske Mladosti, stigao vezni igrač Nemanja Stojanović, a kako je prelazni rok tek počeo treba očekivati još neka pojačanja, koja će biti prekopotrebna ukoliko Sloboda želi da zadrži prvoligaški status.
Klub je u pregovorima sa Mladenom Popovićem koji je svojevreno barnio boje crveno crnih, a poslednji klub u kojem je nastupao je Velež iz Mostara. Njegov status će se znati ovih dana ali za misiju opstanak potrebno je još 6-7 kvalitetnih fudbalera.

Krenula je i akcija „Sloboda zove“, koja je naišla na slab odziv kod građana, a svi ljudi dobre volje svoje priloge mogu doneti u klub svakog dana os 9-17 časova. Po rečima zamenika predsednika Upravnog odbora Branka Beševića, ova akcija će se više odnositi na apel privrednicima Užica, koji bi svojim uplatama ostavili Slobodu u životu.
ZooM

 

You may also like...

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.