Samo je pobeda u glavi (VIDEO)

IVANJICA – Javor Matis je vezao dve pobede u nizu i to im daje pravo na optimizam pred predstojeću utakmicu u Zemunu protiv Teleoptika.

Pred svojim navijačima su savladali novajliju u ligi Trayal iz Kruševca minimalnim rezltatom dok su protiv Bečeja postigli čak tri gola pa se stiče utisak da se Ivanjičani bolje snalaze na gostujućem nego na domaćem terenu. Tufegdžić ističe da je od samog početka govorio da će Javor Matis kako prvenstvo bude odmicalo igrati sve bolje i duel sa Teleoptikom je prava prilika za potvrdu njegovih reči. Iako izuzetno ceni mladu ekipu optičara sve sem pobede za Javor je neuspeh. Marko Kolaković je zbog povrede u prošlom prvenstvu propustio veliki broj utakmica ali se sada ustalio u ekipu i u paru sa Kornelijusom ili Amanovićem pruža veliku dozu sigurnosti svojoj ekipi. Optimista je pred utakmicu sa Teleoptikom i priželjkuje sva tri boda.

Trenerski nadem Tufegdžić – Milović za ovaj meč neće moći da računa na Kornelijusa i Amanovića koji imaju reprezentativne obaveze ali igrački kadar je dobro popunjen tako da neće biti problema. Svi ostali igrači su spremni, a utakmica Teleoptik Javor Matis igra se u subotu u 16.30.

You may also like...