Putevi vode na vrh (video)

POŽEGA – Eventualnom pobedom nad komšijama iz Užica Sloga bi održala korak sa Radničkim 1923 i Budućnost Krušikom.

Sloga je pobedom u Topoli održala korak sa dve vodeće ekipe i diše im za vratom. Razlika je samo dva boda, a da bi i dalje bili konkurentni treba nastaviti sa pobedama. Tokom prvenstva  se videlo da je liga dosta ujednačena da svako može da svakogda pobedi i da su svi klubovi u ligi podjednako opasni. Borba za prvo mesto  je neprimetno dobila još jednog kandidata, mada u Slogi niko o tome galsno ne razmišlja, a brigu o opstanku vodi bar 9 ekipa. Požežani do sada nisu imali respekta ni prema kome, bilo da se radi o rivalima iz vrha bilo da su iz zone ispadanja. Tako će biti i u subotu kada se u Požegi igra komšijski derbi Sloga-Jedinstvo Putevi. Jovan Nikitović je sa Jedinstvom prošao dosta toga u igračkim danima ali u ovog vikenda neće biti sentimentalnosti, Sloga želi sva tri boda.

Nemanja Jeveričić je dočekao svoju šansu u 23. kolu i u dve utakmice je primio jedan gol, i to na domaćem terenu. Izuzetno je zadovoljan pobedom u Topoli jer kako i sam kaže uslovi za igru nisu bili na zavidnom nivo ali je cilj ispunjen, sva tri boda. Sledeći protivnik nije nimalo naivan, bez obzira što se radi o mladim igračima.

Jedinstvo Putevi u Požegu stižu sa serijom od pet utakmica bez poraza. Odigrali su nerešeno sa Radničkim i Šapinama, a onda su naredna tri meča puleni Gorana Đukića ostvarili tri pobede bez primljenog gola. U narednih šest kola koliko je ostalo do kraja prvenstva putari će tražiti minimum 6 bodova, što treba da garantuje opstanak, a na drugoj strani Sloga će želeti ceo plen kako bi što duže pretili vodećem dvojcu. Utakmica se igra u subotu od 16.30 na gradskom stadionu u Požegi.

ZooM

You may also like...