Prva Trka prijateljstva na Torniku

TORNIK – Skijališta Srbije organizovala su prvu letnju trku „3S“ na Torniku. Svi ljubitelji adrenalina i dobre zabave mogli su da uživaju ali i da učestvuju u najzabavnijoj trci leta.

Ana Jovanović, iz Skijališta Srbije kaže da su takmičari imali priliku da savladaju po tri deonice od po 500 metara vožnjom električne bicikle, trčanjem i spuštanjem mountain cartom.

„Imali smo 30 prijavljenih takmičara, uglavnom turista. Među prijavljenima bilo je i dama i mogu  reći da su izmamile burne aplauze za svoje umeće. Odlična atmosfera i još lepše vreme za pravo uživanje u ovoj trci“.

Ski centar Tornik

Ovo je jedan od načina da se upotpune sadržaje za sve koji dođu na Tornik. Skijališta Srbije su upravo zbog toga i organizovali ovu trku, kako bi svi posetioci mogli da zabave i uz put da isprobaju neki od naših sadržaja koji nudimo ovog leta na ovom planinskom centru i da osvoje neku od vrednih nagrada.

Ana ističe da su u Skijalištu Srbije zadovoljni dosadašnjom delom sezone i da je bilo dosta posetilaca.

„Imamo punih mesec dana do kraja letnje sezone pa očekujemo da ćemo nastaviti trend porasta broja turista“.

Trudićemo se da do kraja leta organizujemo neke slične sadržaje a ono što mogu da obradujem sve one koji vole Zlatibor i ski centar Tornik je da ćemo ove zime imati i novu skijašku stazu.

Izvor: InfoEra

You may also like...

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.