Priznanja Vesnićima

UŽICE-Godina za nama ostaće upamćena i po najvećem klupskom uspehu na evropskoj sceni jednog automobilskog kluba iz Srbije,ASK EKO Racing Team Vesnić.

milun vesnic

Nakon brojnih priznanja koje je ASK EKO Racing Team Vesnić 2015. godine osvojio u Evropi i druge titule šampiona CEZ-a za Milovana Mikicu Vesnića, počast za uspešno predstavljanje u inostranstvu timu su odali i Auto Moto Savez Srbije ali i lokalna samouprava grada Užica.
Na svečanosti Sportskog saveza grada Užica ekipa ASK EKO Racing Teama Vesnić ponela je zvanje najboljeg sportskog kolektiva grada za godinu 2015. Nagrada ima utoliko veću simboliku ako se uzme u obzir da porodica Vesnić ove godine slavi jedinstven jubilej – 40 godina bavljenja automobilizmom. Toliko godina je Užice neraskidivo vezano uz prezime Vesnić, a Milun i Mikica, kao dve uspešne generacije sportista proneli su sa ponosom ime svoga grada širom ex-Jugoslavije i Evrope. U ime tima priznjanje je primio direktor kluba i legenda srpskog auto-sporta Milun Vesnić.
Nekoliko dana ranije u Zrenjaninu održana je i dodela priznanja najboljima u domaćem auto-sportu. Tom prilikom Milovan Mikica Vesnić je primio posebnu nagradu od Auto Moto Saveza Srbije za doprinos razvoju auto-sporta uz još jedno obećanje da će savez, čije boje Vesnić i mnogi drugi automobilisti brane u Evropi, smoći snage da dodatno stane iza njih i pomogne im u godinama koje dolaze.
ZooM
 
 

You may also like...

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.