Prijepolje: Za asfaltiranje 200 miliona dinara

PRIJEPOLJE – U opštini Prijepolje u toku su radovi na rekonstrukciji ulice Svetozara Markovića. Pored ove, planirani su radovi i na brojnim drugim seoskim i gradskim ulicama, a ove godine je iz opštinske kase za tu namenu izdvojeno oko 200 miliona dinara.

Ulica Svetozara Markovića koja se nalazi u samom centru grada jedna je od retkih koja nije rekonstruisana tokom priprema za MOSI koje su pre dve godine odrzane u Prijepolju. Obzirom da se ista nalazila u jako lošem stanju pa je samim tim bila ugrozena bezbednost kako učesnika u saobraćaju, tako i pešaka odlučeno je da se izvrši njena celokupna rekonstrukcija.
„Ovo je važna saobraćajnica koja vodi od Gradske pijace do škole i zgrade gde se nalaze Centar za socijalni rad i acionalna služba za zapošljavanje. Iz opštinskog budžeta za ovu godinu predvideli smo negde oko 200 miliona dinara za putnu infrastrukturu“-rekao je za ZOOMUE  član Opštinskog veća Esad Hodžić.
Pored asfalta u ulici Svetozara Markovića biće izvršena kompletna rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreze. Ovaj posao poveren je prijepoljskom JKP „Lim“.
„Situacija u kojoj se trenutno nalazi vodovodna mreža u ovoj ulici je u jako lošem stanju. Moramo izvršiti kompletnu rekonstrukciju vodovodne i kanalizacione mreže, nakon čega radnici nesmetano mogu izvesti asfaltne radove“-izjavio je za ZOOMUE portal direktor JKP „Lim“ Aziz Hadžifejzović.
Vrednost radova na rekonstrukciji ulice Svetozara Markovića iznosi oko milion i po dinara. Pored ove ulice najavljeno je asfaltiranje ulica koje vode prema Kučevu, Džurovu, Hrtima, Skokući, Slatini kao i popravka drugih seoskih puteva.
ZooM

You may also like...

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.