Pošteno do kraja (VIDEO)

IVANJICA – Javor Matis će već u narednom kolu pokušati da ostvari svoj primarni cilj, a to je opstanak u ligi.

Do kraja Super lige ostalo je još tri kola. Javor Matis je pobedom u prošlom najverovatnije otpisao komšije iz Čačka ali Jagodić smatra da bi Čačani i pored toga sve svoje utakmice do kraja trebalo da odigraju maksimalno. Po njegovim rečima Super liga je kvalitetno takmičenje i sistem sa plej ofom i plej autom koji se primenjuje daje rezultate. U prvoj narednoj utakmici Ivanjičani pozitivnim rezultaom mogu da reše pitanje opstanka u ligi. Idu na noge Bačkoj koja je četiri boda u zaostatku za Javor Matisom i njihov pritisak pred ovu utakmicu je mnogo veći. Pulenima Vlada Jagodića odgovara sve sem poraza i učiniće sve da do tog cilja i dođu.

Momčilo Mrkaić je pokazao da je veliko pojačanje. Postigao je sedam golova i time dao veliki doprinos ekipi. Nada se dobrom rezultatu protiv Bačke, za koju smatra da je dobar tim ali to može samo da bude motiv više.

Utakmica između Bačke i Javor Matisa na programu je u subotu sa početkom u 17 sati kada igraju i Borac i Rad. Zoran Široki je glavni sudija, a pomažu mu Oliver Petrović i Ivica Stojanović.

You may also like...