Počinju 55. MOSI (VIDEO)

PRIBOJ – Najveća ameterska sportska smotra na Balkanu, MOSI, biće održana u Prboju od 4. do 8. jula.

Ovogodišnji domaćin 55. Međuopštinskih sportskih igara je Priboj. Grad na Limu će od 4. do 8. jula ugostiti sportiste 34 opštine iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, a očekuje se učešće preko 2000 sportista u 255 ekipa, od čega su 92 ženske i 163 muške i svi će se takmičiti u 15 sportskih disciplina. Ovo je najveća amaterska sportska smotra na Balkanu a grad Priboj je u cilju što bolje organizacije 55. MOSI potrošio blizu 200 miliona dinara.

Svoje učešće u organizaciji MOSI uzeo je i Sportski savez Priboj na čijem je čelu Filip Komarica. Pored toga Komarica je i član stalnog komiteta MOSI. Svi tereni će biti spremni kao i smeštajni kapaciteti, tako da nema razloga za brigu.

Pored redovnih MOSI biće održane i para mosi što daje posebnu draž ovoj sportskoj manifestaciji. Takođe u okviru MOSI, ali ne u takmičarskom delu biće održan Evrokup u raftingu.

Pribojcima kao i svim takmičarima nijednog trenutka neće biti dosadno. Domaćin se potrudio da tokom svake večeri obezbedi vrhunski zabavni muzički program. Prisutne će svojom pesmom uveseljavti Sergej Ćetković, Leksington bend, Dženan Lončarević i Halid Bešlić. Igre počinju 4. i traju do nedelje 8. jula.

You may also like...