Počela letnja sezona na Torniku (VIDEO)

TORNIK- Letnja sezona u ski centru Tornik na Zlatiboru počela je danas .Posetiocima će svaki dan od 11 do 17.30 časova biti na raspolaganju svi sadržaji na Torniku.

I ovog leta posetiocima su dostupni bob na šinama,panoramska vožnja žičarom,avantura park,tjubing staza,vožnja planinarskim biciklima na posebno pripremljenim stazama za ovaj sport.Novine ovog leta su  simulator skijanja,veštačka stena za penjanje i elektronski bicikli.

„Tokom letnje sezone imaćemo i četri promo perioda ,kada će sve sadržaje u ski centru Tornik posetioci moći da koriste sa 15 odsto popusta“,kaže Ana Jovanović iz Skijališta Srbije.

Jovanovićeva ističe da je prošlog leta Tornik posetilo 42ooo gostiju,a u toku zime 50000 skijaša.

„Prošla sezona je bila odlična,a očekujemo da ova bude još bolja i da će trajati sve do septembra“,naglašava Jovanovićeva.

Po rečima Jovana Pavlovića iz Turističke organizacije Zlatibor na ovoj planini trenutno boravi 10000 gostiju,a sve je spremno za početak letnje sezone.

„Očekujemo da će ova sezona biti rekordna po broju turista.Svake godine Zklatibor beleži rast turističkog prometa od 5 do 10 odsto i prema našim procenama već smo premašili brojku od 1,5 miliona noćenja „,ističe Pavlović.

 

You may also like...