Pobeda je imperativ (VIDEO)

POŽEGA – Iz Aranđelovca je donet bod ali protiv narednog protivnika Mladog rdanika pred domaćom publikom jedino pobeda zadovoljava apetite.

Sloga je u prvom kolu odigrala nerešeno u Aranđelovcu protiv Šumadije i tako nastavila tradiciju dugu 11 godina bez pobede na startu prvenstva. Jovan Nikitović je svestan da ekipa nije na onom nivou na kom treba da bude jer za razliku od prošlih sezona za ovu je zacrtan jasan cilj, a to je da požeški srpskoligaš konačno postane prvoligaš. Da bi do toga došlo ekipa što pre treba da se oformi, da se do kraja prelaznog roka poradi na još nekim pojačanjima kako bi u jakoj konkurenciji Smedereva, Budućnost Krušika i još po nekih skrivenih kandidata Sloga mogla da bude konkurentna. U 2. kolu ih očekuje težak rival Mladi radnik koji je u prvom kolu remizirao sa Budućnost Krušikom i sigurno u Požegu dolazi sa najvećim ambicijama. Nikitović je prikupuo dovoljno informacija o narednom protivniku i nada se povoljnom rezultatu.

Svi igrači su spremni za ovaj duel jedino ostaje nepoznanica da li će dvojica novajlija Simović koji je došao iz Metalca i Nedović iz kragujevačkog Radničkog do subote dobiti papire kako bi debitovali pred domaćim navijačima. Utakmica se igra na Gradskom stadionu sa početkom u 16.30.

You may also like...