Pamet u glavu, bez euforije (VIDEO)

IVANJICA – Fudbaleri Javor Matisa će pokušati da nastave pobednički niz mada to neće biti nimalo lako jer u Ivanjicu dolazi trećeplasirani Radnički iz Niša.

Posle Mladosti Javor Matis je razoružao i Zemun i tako napravio značajan korak ka ekipama koje imaju preko 20 bodova. Raspored je zgusnut i ne daje za pravo nikakav vid opuštanja već naprotiv. Redovi se moraju zbiti jer će svaki bod biti od velikog značaja. Ali pre početka bilo kakve priče o fudbalu i narednom protivniku Vlado Jagodić se osvrnuo na fenomenalan rezultat Ivane Španović.

Bilo bi suvišno trošiti reči na kvalitete Radničkog koji ove sezone igra kao preporođen. Tome u prilog ide i pobeda protiv Partizana u utakmici gde su Nišlije pokazale da znaju da igraju na rezultat i da treće mesto nije slučajno. Ali i ekipa Javor Matisa je pokazala određen kvalitet pa će svakako u ovoj utakmici želeti to i da iskaže kako bi došli do treće pobede u nizu. Momčilo Mrkaić je u Javor Matis došao tokom zimskog prelaznog roka i već je počeo da se isplaćuje. Sa dva gola je potopio Zemun i doneo svojoj ekipi sva tri boda, ali Mrkaić ne stavlja sebe u prvi plan.

U  poslednja četiri međusobna susreta i Javor Matis i Radnički imaju po dve pobede. Zanimljivo je da nijedna ekipa u svojim porazima nije postigla gol, kao i to da u tim mečevima nije bilo više od dva gola. Jagodić sigurno neće moći da računa na Marčića, Ristovskog, Kovačevića i Milanovića dok je Marković pod znakom pitanja. Srđan Obradović će biti glavni sudija ove utakmice a pomažu mu Srđan Minić i Ivica Stojanović. Javor Matis i Radnički na teren izlaze u sredu od 15 sati.

You may also like...