Osumnjičeni za falsifikovanje dinara i evra

POŽEGA – Policija u Požegi podnela je krivične prijave protiv tri osobe zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivična dela falsifikovanja novca.

dve hiljadePrema saopštenju MUP-a Srbije, dvojici muškaraca iz Užica i Požege i jednoj ženi iz Ivanjice oduzeto je 10 novčanica od 2000 dinara i jedna novčanica od 100 evra za koje se sumnja da su falsifikovane, nakon prijave vlasnika dve trgovinske radnje i jednog butika iz Požege koji su sumnjive novčanice primetili u dnevnom pazaru.

Policija je od Požežanina oduzela pet novčanica od 2000 dinara loše izrade i kvaliteta, nakon što je pokušao da kupi robu falsifikovanim novcem u jednom marketu u Požegi. Nakon prijave radnice sportske radnje iz Požege da je jedna ženska osoba u toj radnji stavila u opticaj lažnu novčanicu od 100 evra, policija je identifikovala ženu iz Ivanjice kao osumnjičenu i saslušala je. O događajima su obavešteni tužioci Osnovnog javnog tužilaštva u Užicu i Osnovnog javnog tužilaštva u Požegi,  navodi se u saopštenju.

You may also like...

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.