Novi trijumf Vesnića,Pešović drugi (video)

BRATISLAVA-Još jedan trijumf EKO Racing tima u Slovačkoj.Milovan Vesnić pobedio je u  drugoj trci na Slovakiaringu,dok je Rudi Pešović bio drugi.

mikica i rudi slovackaPosle jučerašnjeg peha sa gumom koji ga je koštao osvojenog tek šestog mesta,Milovan Vesnić danas je bez problema izvezao stazu na Slovakiaringu i zabeležio sedmu pobedu u ovogodišnjem Šampionatu Centralne Evrope.

“Juče nisam imao sreće ,što mi je upropastilo stoprocentni učinak u dosadašnjem delu sezone.Ovog puta Dunlop pneumatici su bili jači od sve prljavštine i rizle koju su vozači iz svetske elite ostavili po stazi.Ipak,zadovoljan sam ovim vikendom i rezultatima koje smo postigli Pešović i ja uz zalaganje celog tima”,rekao je za ZOOMUE Vesnić posle trke.

 

Jučerašnji pobednik ,drugi vozač EKO Racing tima,Rudi Pešović zadovoljan je današnjim drugim mestom.Trku je krenuo kao treći iza Vesnića i Končeka,koji je izleteo već u prvom krugu.

“Imao sam zanimljivu borbu sa vozačima iz Poljske i Slovačke,ali kad sam uhvatio pravi ritam bez problema sam kroz cilj prošao drugi sa velikom prednošću.Pozicije jedan i dva su bile naše ,a takav je raspored i u generalnom plasmanu”,kaže Pešović za ZOOMUE.

 

Nakon osam trka Milovan Vesnić zauzima prvo mesto u Šampionatu Centralne Evrope sa 158 bodova,dok je Rudi Pešović sa 94 boda na drugoj poziciju.

ZooM

You may also like...

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.