Nove odluke ariljskog Štaba za vanredne situacije

ARILJE – Štab za vanredne situacije opštine Arilje doneo je odluku da radno vreme trgovinskih radnji i apoteka radnim danima i subotom bude od 6 do 16 časova, s tim da je do 15 časova rad sa strankama, od 6 do 7 časova prijem robe, od 15 do 16 časova dezinfekcija prostora.

Nedeljom, za građane starije od 65 godina, od 4 do 7 sati, radiće trgovinske radnje koje se nalaze na spisku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, a za ostale gradjane radice od 8 do 15 časova.

Komunalna inspekcija opštinske uprave Arilje da vrši nadzor nad sprovodjenjem naredbi Štaba za vanredne situacije opštine Arilje o pojačanoj higijenizaciji zajedničkih prostorija stambenih zgrada za kolektivno stanovanje – ulaze u zgrade, stepeništa, vešeraji, podrumi, gelenderi i da podnese izvestaj Štabu za vanredne situcije opstine Arilje o izvršenoj kontroli i preduzetim merama.

Štab je doneo odluku i da se iz tekuće budžetske rezerve prenese iznos od 20.000 dinara na tekući račun Crvenog krsta Arilje, za potrebe participacije i kupovine lekova, za starija lica od 65 godina kojima su potrebni lekovi, a koji se obraćaju Crvenom krstu Arilje.

You may also like...

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.