Nova Srbija u Užicu prešla u SNS (VIDEO)

UŽICE- Gradski odbor Nove Srbije pristupio je danas Srpskoj naprednoj stranci,tako da ova stranka više ne postoji u Užicu i Sevojnu.

Dosadašnji predsednik Gradskog odbora Nove Srbije Boban Perišić izjavio je da je odluka doneta jednoglasno i da ova stranka još od 2009. godine podržava  SNS ,kao i da su podržali kandidfaturu Aleksandra Vučića na poslednjim predsedničkim izborima,suprotno odluci centrale.

„Gradski odbopr Nove Srbije zajedno sa SNS-om  vodimo doslednu politiku  već  devet godina ,za razliku od centrale stranke,čija politika se posebno poslednjih meseci značajno promenila.Mi u Užicu nismo spremni da podržimo kandidaturu Aleksandra Šapića,Dragana Đilasa ili Vuka Jeremića,jer oni simbolizuju ono protiv čega smo se mi borili“,rekao je Perišić novinarima  i naglasio da je jedino politika SNS i Aleksandra Vučića garant da će biti ispunjeni krupni infrastrukturni projekti u užičkom kraju poput autoputa,rekonstrukcije aerodroma Ponikve,izgradnja obilaznice i tunela ispod Kadinjače.

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić čestitao je bivšim članovima Nove Srbije prijem u SNS ,a Velimiru Iliću poručio je da može da nastavi sa svojom politikom,koja ga je dovela da stranku gotovo da više nema ni u Čačku.

„Kako je Velimir Ilić ostao bez stranke i u Užicu može sada na miru da nastavi da podržava Šapića,Đilasa i ostale,kao i da mrzi Aleksandra Vučića,jer je to jedina politika koju u poslednjih godinu,dve zastupa“,rekao je Glišić.

Glišić je istakao da će kao zajednički tim bivši članovi Nove Srbije ,a od danas SNS-a,nastupiti na predstojećim lokalnim izborima u Sevojnu 4.marta.

„Pokazaćemo da građani treba da glasaju za politiku i rezultate,a ne za 10 ili 20 evra koliko im nudi Milan Stamatović iz Čajetine,pokušavajući da za te pare kupe 4 godine njihovog života.A nema Sevojno njiva koje može da proda za milion evra kao Čajetina  na Zlatiboru,pa da od toga mogu svi da žive“,poručio je Glišić.

U Skupštini grada Nova Srbija je imala dva odbornika,koji će na suprašnjem zasedanju gradskog parlamenta pristupiti odborničkom klubu naprednjaka.

You may also like...