Nova sportska hala za nove uspehe

ČAJETINA – U Čajetini je otvorena renovirana dvorana „Sportskog centra Čajetina“ u koju su uložena 132 miliona dinara – dvorana je dobila potpuno novi enterijer sa još jednom tribinom pa je njen ukupni kapacitet sada oko 1000 mesta.

Predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović istakao je da je ponosan što je ova velika i vredna investicija završena sredstvima iz budžeta opštine.

Nova sportska hala za nove uspehe.

„Hvala sportistima, koji su nas na ovo „naterali“ svojim rezultatima, hvala i deci kojoj možemo pružiti ovo i tako ih skloniti sa ulice. Želim da ova dvorana svima nama bude na čast i ponos, kao i rezultati koji će se ovde ostvarivati“, rekao je Nikola Smiljanić, direktor Sportskog centra Čajetina i podsetio da se na ovaj objekat čekalo 35 godina.

Predsednik UO Asocijacije sportskih centara Srbije, Dejan Džikić naglasio je da svi oni koji se bave sportom znaju koliko je napora i truda potrebno da se napravi jedan ovakav objekat i zahvalio se rukovodsvu Opštine što je imalo sluha i prepoznalo potrebe sportista ovog kraja.

Dvorana će već danas biti domaćin i prve takmičarske utakmice, u kojoj će košarkaši Zlatibora igrati protiv zemunske Mladosti, dok će dan kasnije na istom mestu odbojkašice Zlatibora dočekati Valjevo.

ZP/ZOOMUE

You may also like...