Nadograditi tri boda od Mladosti (VIDEO)

IVANJICA -Vremenski uslovi su bili jači od fudbala pa je 25.kolo umesto u sredu na programu u subotu.

Sve utakmice 25.kola superlige su odložene jer sneg nije iznenadio samo putare. Uslova za fudbal nije bilo pa će se ovo kolo odograti u subotu. Javor Matisu je dobro došlo ovo pomeranje jer se ekipa dosta potoršila protiv Mladosti. 75 minuta su igrali sa igračem manje i na kraju uspeli da nanesu ubedljiv poraz komšijama iz Lučana. Na drugoj strani odlaganje je prijalo i Zemunu koji je takođe imao veliku potrošnju snage u duelu protiv Partizana. Jagodić kaže da su njegovi puleni izuzetno dobro radili tokom ove sedmice i da očekuje isti takav rezultat. I pored odlične igre Zemuna protiv crno belih strateg Javor Matisa smatra da će njegova ekipa uzeti sva tri boda.

Stefan Panić je od ove zime član Javor Matisa. Ivanjičkoj publici se predstavio u najboljem svetlu, postigao je i gol protiv Mladosti a u utakmici protiv Zemuna očekuje dobar rezultat.

Koliko značaja ovoj utakmici daju u Javor Matisu govori i podatak da su igrači sa stručnim štabom put Zemuna krenuli dva dana ranije, ne bi li se što bolje spremili za taj meč. Utakmicu Zemun Javor Matis sudi Dragan Čolović iz Raške a pomažu mu Srđan Minić iz Rače i Nenad Kurčubić iz Kargujevca. Meč počinje u 14 sati.

You may also like...