Na Zlataru rasprodati novogodišnji aranžmani

NOVA VAROŠ – Hotelijeri na Zlataru spremno su dočekali zimsku sezonu, novogodišnji aranžmani rasprodati su u hotelu Panorama i Zlatarski biseri kao i u većini drugih turističkih objekata na ovoj planini. Dolazak većeg broja gostiju očekuje se pre početka novogodišnjih i božićnih praznika, a prema dosadašnjem bukingu po običaju najbrojniji gosti dolaze iz Vojvodine, Crne Gore i Centralne Srbije. Od srede 26. decembra počinje sa radom i Skijalište Zlatar.

Direktor hotela Panorama Branko Pucarević kaže da je cena četvorodnevnog aranžmana na bazi punog pansiona koštala 14950 dinara po osobi.

„Svi raspoloživi kapaciteti u hotelu tokom novogodišnjih praznika biće popunjeni, očekujemo dolazak više od 300 gostiju iz zemlje i inostranstva. Najveće interesovanje turista vladalo je za četvorodnevni aranžman, koji je rasprodat još od oktobra meseca“, ističe Pucarević.

Vila Jelena

Foto: Zlatarinfo

Tokom praznika traži se krevet više i u ostalim zlatarskim hotelima, vilama i seoskim domaćinstvima. Najizdašniju ponudu nudi hotel Zlatarski biseri gde cena šestodnevnog aranžmana na bazi polupansiona košta 31500 dinara.“Za vreme praznika svi smeštajni kapaciteti u našem hotulu su popunjeni. Cena četvorodnevnog aranžmana koštala je 22500 dinara na bazi polupansiona. U cenu koštanja pored svečane večere i bogatog zabavnog programa tokom večeri za sam doček Nove godine i reprizu našim gostima uračunato je i besplatno korišćenje saune i đakuzija „, kaže ispred menadžmenta hotela Zlatarski biseri Ivana Novaković.

Skijalište Zlatar za sve ljubitelje zimskih sportova otvoriće svoje kapije u sredu 26. decembra, ski pas za sve posetioce na dan otvaranja biće besplatan. Nakon toga cena dnevnog ski pasa za odrasle koštaće 1000 dinara dok će deca iznad 12 godina plaćati 750 dinara, a ski pas za mališane mlađe od 12 godina biće besplatan. Na stazi ima dovoljno utabanog snega.

PPmedia

 

 

You may also like...