Na krov po bodove (video)

IVANJICA – Fudbaleri Javor Matisa pokušaće da ostvare svoju drugu pobedu u prvenstvu i tako priđu ekipama iz sredine tabele.

javor-mladost1Porazom od Čukaričkog Javor Matis se oprostio od takmičenja u Kupu. Veselinović je pred ovaj meč najavljivao da će šansu dobiti neki drugi igrači jer je raspored veoma zgusnut, a naredni protivnik nimalo naivan. Javor Matis je protiv Mladosti igrao na veoma teškom terenu a protiv Zmajeva će podloga biti veštačka trava. Zbog što bolje pripreme za ovu utakmicu, Javor Matis se posle Čuke nije vratio u Ivanjicu već su otputovali u Staru Pazovu, gde će biti do nedelje.

Kapiten Ivanjičana Milovan Milović nije bio starter protiv Čukaričkog. On i nekolicina standardnih igrača su odmarani za prvenstveni meč protiv Voždovca. Milović ističe da rezultati nisu u skladu sa igrama koje pružaju ali svakoj seriji mora doći kraj.

Meč 14. kola između Voždovca i Javor Matisa igra se u nedelju na krovu tržnog centra Stadion, a znak za početak utakmice u 15 časova daće glavni sudija Milan Ilić.

ZooM

You may also like...