Mrtvo more (VIDEO)

UŽICE – Ni posle 180 minuta domaća publika nije videla gol na Gradskom stadionu.

Vandredno 4. kolo nije donelo ništa novo u igri Slobode. 400 gledalaca pod svetlima reflektora nije videlo ništa od onoga što je trebalo da vidi, jer je duel između Slobode i Budućnosti iz Dobanovaca završen rezultatom ništa ništa. Budućnost je igrala u sastavu: Knežević, Lučić, Jagodić, Osman, Oreščanin, Đorđević, Vidić, Jeličić (Kuklolj 64′), Dabić (Peralović 64′), Milošev i Dobrijević (Maksimović 88′).  Sloboda: Koč, Tamindžić, Marušić, Mihailović, Jezdimirović, Gavrić, Miketić (Tišma 69′), Filipović, Rajković, Vučetić (Ajuru 79′) i Obrenović. Utakmicu je sudio Novosađanin David Matić sa pomoćnicima Ilijom Lovreom i Aleksandrom Vladićem.

O samoj igri ne treba trošiti reči jer ih u fudbalskom rečniku nema. Ono što smo gledali tokom prijatne avgustovske večeri nije vredno pomena jer je nivo kvaliteta prikazane igre na izuzeto niskom nivo. Jasno je da u Slobodu igrači stižu kao na traci, još uvek se traže, nisu fizički spremni ali je problematično to što se ne nazire kvalitet.

Može igrač da bude nespreman ali i pored toga mora da pokaže određeno fudbalsko znanje. Toga nije bilo. Ne zna se koja je linija tima u većoj svađi sa loptom. Odbrana u konstantnoj panici, vezni red je sve samo nije vezni, dok je najistureniji igrač Rajković kao Robinson Kruso na pustom ostrvu. Možda u narednim kolima pronađe Petka. I za sam kraj trener. Prva izmena u timu koji je nemoćan izvršena je u 64. a druga u 79.minutu. Nijedna nije donela boljitak u igri uz napomenu da domaći igrači za 90 minuta nisu nijednom šutirali u okvir gola. Bez uticaja na igru, bez energije.

Da ne bude samo kritika mora se reći da je Sloboda drastično oštećena kada je Rajković sve sam uradio, čak i postigao gol, a Matić iz samo njemu znanih razloga dosuđuje faul za goste i gol nije priznat. I on se uklopio u sivilo. Sve u svemu mrtvo more bez i jednog talasa!

You may also like...