LDP osuđuje napad na novinara

 UŽICE-Užasnuti smo  napadom na novinara Milana Đokića u Gradskoj kući i najoštrije osuđujemo taj čin, kažu u Liberalno demokratskoj partiji Užica.

 „Napad na novinara u Gradskoj kući je nažalost slika I prilika stanja u društvu. Činjenica je da je Milan Đokić kolateralna šteta, nezadovoljstva građanina prema vlastodršcima. LDP Užice najoštrije osuđuje ovaj događaj, jer smatra da nasilje nije rešenje ni za jedan problem. Aktuelnu vlast upozoravamo da u nastojanju da ubuduće spreče slične incidente, ne razmišljaju isključivo o posledicama, već I o uzrocima.Utvrđivanje uzroka sve većeg nezadovoljstva građana treba da bude prioritet.LDP odavno upozorava vlastodršce da su odnarođeni I da moraju da prestanu da se bave sobom, da prestanu da trguju odborničkim mandatima, da ukinu vanrednu situaciju u Gradu I da najzad počnu da se bave rešavanjem problema građana, jer bi trebalo da su to iz tog razloga.Ali uzalud upozorenja.Plašimo se da će posle ovog užasnog incidenta rezultat biti samo veća kontrola prilikom ulaska u Gradsku kuću, ali ne I rešavanjem problema tamo gde nastaje, tj. utvrđivanje stvarnog uzroka.“, rekao je ĐorđeMilićević, menadžer gradskog odbora LDP Užice.

 LDP Užice želi brz oporavak Milanu Đokiću, pozdravlja brzu reakciju organa koji su priveli izvršioca, ali i upozorava aktuelnu vlast da je nezadovoljstvo građana njihovim (ne)radom na opasnoj granici izdržljivosti,navodi se u saopštenju ove partije.

ZooM

You may also like...

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.