Krenuli i Požežani (video)

POŽEGA – Od 22.januara i fudbaleri Sloge počeli pripreme za prolećni deo prvenstva.

Motori su upaljeni i u Požegi. Milan Simeunović, sa svojim pomoćnicima Desimirom Stevanovićem i Duškom Stojanovićem, okupili su svoje fudbalere kako bi krenuli u pripreme za prolećni deo prvenstva. Ekipi nedostaju šestorica igarča koji svoju sreću traže u nekoj novoj sredini, a ukoliko je ne pronađu vrata stadiona Sloge su im širom otvorena. 23 osovojena boda tokom jeseni daju sigurnost što se opstanka tiče, ali kvalitet igre iz polsednjih šest kola pokazuju da Sloga može mnogo više od prikazanog.
Uprava Sloge nije odmarala tokom zimske pauze. Planovi su da Sloga bude stabilan srpskoligaš i da u prolećnom delu pružaju bolje partije nego jesenas. Ekipi su priključeni igrači iz omladinskog pogona a kao pojačanja će biti dovođeni samo igrači koji su zaista pojačanja.Do sada su Slogu stigla dvojica novajlija, ali će se raditi na tome da ih u skorije vreme bude i više.

Prolećni deo prvenstva u srpskoj ligi počinje 14.marta a do tada igračima Sloge predstoje kilometri i kilometri. Rad će se svakog dana pojačavati sve više i više, jer kako u pauzi dva trčanja reče Simeunović, sada se mučite da bi u martu uživali.
ZooM

You may also like...

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.