Jeremić: Pobediću Vučića u drugom krugu (video)

UŽICE – Predsednički kandidat Vuk Jeremić izjavio je na predizbornoj konvenciji u Užicu da veruje da će on biti taj koji će u drugom krugu izbora imati više glasova od Aleksandra Vučića.

“Očekujem veliku izlaznost i uveren sam da će većina građana već u prvom krugu glasati za promene i da ćemo u drugom krugu izbora imati referendum “Da li hoćemo još pet godina istog ili ne”.Mislim da u Srbiji ima daleko više ljudi koji veruju da zaslužuju,mogu i moraju bolje da žive.Zato sam se kandidovao”,poručio je Jeremić u Užicu.

Vuk Jeremić je istakao da je on jedini predsednički kandidat koji je izašao sa konkretnim programom ,koji sadrži 70 konkretnih mera.

“To nisu samo mere iz domena spoljne i bezbednosne politike u skladu sa Ustavnim ovlašćenjima predsednika Srbije.Najveći deo tih mera odnosi se na ekonomiju i socijalna pitanja,što smatram najvećim problemima zemlje.Ja nameravam da budem aktivan predsednik koji utiče na političke procese “,naglasio je Jeremić.

Jeremić je rekao da veruje u vladavinu prava i da predsednik zemlje treba da štiti Ustav,ali,naglasio je,to neće biti dovoljno kako bi se pobedila beda u Srbiji i stvari promenile na bolje.

Jeremić je predsedničku kampanju ocenio kao sve osim fer, slobodne i poštene.

“Kandidat vlasti Aleksandar Vučić je favorizovan na svim televizijama sa nacionalnom frekfencijom u odnosu na sve ostale kandidate.To nije normalno,niti je po svetskim i evropskim standardima”,istakao je Vuk Jeremić na predizbornoj konvenciji u Užicu.

 

You may also like...