Dževad prva Čigotina zvezda (VIDEO)

BEOGRAD-Na  40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu  Specijalna bolnica Čigota dodelila je ,po prvi put, nagradu  Čigotina zvezda , osobi koja je u prethodnih godinu dana najviše smršala u okviru Čigotinog programa.Prvi dobitnik te nagrade je Dževad Kriještovac iz Prijepolja ,koji je za 6 meseci boravka u Čigoti oslabio 53 kilograma.

„Put je bio težak,ali se isplatio.Imao sam kruze u početku.Uspeo sam da promenim stare navike i steknem nove u ishrani,kao i da budem fizički aktivan.U Čigotu sam došao sa 208 kilograma.Posle šest meseci bio sam lakši za 53 kilograma,a proces mršavljena se nastavio.Sada imam 150 kilograma,a idem ka tome da ostvarim težinu od 100 kilograma“,priča ovaj 33 -godišnji Prijepoljac.

„Titulu Čigotina zvezda dobija ona osoba koja je u prethodnih godinu dana ostvarila najbolji rezultat kada je u pitanju gubitak kilograma. Za to će od nas dobiti plaketu koja će stajati i u našim prostorijama, dakle biće prava zvezda, a najvažnije za samog dobitnika je da će dobiti i boravak koji se odnosi na Čigota program“,kaže menadžerka marketinga i prodaje SB Čigota Maja Vermezović.

Vermezović ističe da Čigota pored usluga i programa koje pruža,na ovogodišnjem sajmu promoviše i novine u radu svoje turističke agencije.

„Naša  turistička agencija od ove godine ,osim prodaje kapaciteta u Čigoti  na Zlatiboru,prodaje i aranžmane i avio karte za sve destinacije u svetu.Fokus će nam biti na banjskom turizmu u Srbiji“ ,poručuje Maja Vermezović.

Turistička agencija Čigota se nalazi u ulici Svetog Save 43 u Beogradu.

You may also like...