DS: Penzionerski glas više vredi u Beogradu

 

UŽICE-Forum penzionera Demokratske stranke u Užicu oglasio se saopštenjem u kome navode   da su beogradski penzioneri, (ali ne i iz opština gde nije SNS na vlasti) dobili personalizovane, specijalne kartice sa kojima će moći da ostvaruju značajne popuste u apotekama, sportskim centrima, muzejima, pozorištima. Kada se tome doda i maltene besplatan prevoz u GSP (325 dinara na godišnjem nivou),tvrde demokrate, onda je jasno da penzionerski glas u prestonici vredi više nego u unutrašnjosti.

Zato ovim putem molimo gradsko rukovodstvo da nam u što kraćem roku odgovori da li će i Užice slediti primer Beograda i tako obradovati svoje najstarije građane popustima na lekove, prehrambene proizvode, karte za pozorište, gradski prevoz, ispravnu vodu, čistiji vazduh, vožnju gondolom… Ili ćemo ipak morati da čekamo izbore kako bi i naš glas bio vredan “senior” kartice,navodi se u saopštenju.

“ Još jednom vas molimo da nam u što kraćem roku rešite dilemu oko gore navedenih nedoumica, jer tri puta po 2.5 odsto plus dve pomoći po 5000 dinara je manje od 10 odsto u prethodnih 5 godina koliko su uzeli.
U Srbiji živi isti narod samo ga vi delite na one koji vam trebaju sada i na one koji će vam trebati sutra. A izmeću je dobro samo vama!“ ,poručuju iz Foruma penzionera Demokratske stranke Užice.

 

 

 

 

You may also like...