Donacija za ZC Užice

UŽICE – Poslovni klub zapadne Srbije obezbedio je raspršivače i dezinficijense za potrebe Zdravstvenog centra Užice, ustanove koja opslužuje jedan od najvećih regiona u Srbiji.

„Svaka podrška u ovakvim situacijama je veoma značajna“, poručili su članovi Poslovnog kluba zapadne Srbije i veruju da će svi privredni subjekti koji su u mogućnosti pokazati odgovornost i pomoći da se kriza nastala širenjem koronavirusa što pre stavi pod kontrolu.

Poslovni klub zapadne Srbije poziva privredne subjekte i građane da se pridržavaju propisanih mera, jer je to jedini način da zaštite sebe i druge.

„Budimo solidarni i odgovorni kako bismo na adekvatan način odgovorili najvećem izazovu sa kojim se svet u poslednjim decenijama suočava“, ističu u Poslovnom klubu zapadne Srbije koji čini nekoliko kompanija iz užičkog kraja u kojima radi oko 1.100 radnika i koje ostvaruju godišnji promet od oko 65 miliona evra.

Klub je osnovan radi podrške članovima u povećanju konkurentnosti i profitabilnosti poslovanja, ali i da pomogne javnom sektoru, opštinskoj i državnoj upravi, da stvore poslovno okruženje pogodno za otvaranje novih i rast i razvoj postojećih biznisa.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.